Lån med BankID

Smslån » Lån med BankID

Här på Smspengar kan du alltid låna pengar med BankID. Fyll i ansökningsformuläret och identifiera dig sedan snabbt och smidigt med BankID. Du kan göra detta via både dator, mobil och surfplatta och du får ett förhandsbesked direkt på skärmen efter att du har identifierat dig. När du lånar pengar med mobilt BankID behöver du inte skicka in några fysiska papper vilket innebär att processen går snabbare. Dessutom är det ett säkert och tryggt sätt för dig att identifiera dig så att dina personuppgifter inte hamnar i fel händer.

Ansök om lån

Smslån med BankID via Smspengar

Att ta lån med mobilt BankID hos oss är enkelt. Vi erbjuder en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor där du själv gör uttag till ditt bankkonto och betalar endast ränta på de pengar du gjort uttag på.

Följ dessa steg för att ansöka om lån och signera med BankID:

Steg 1
Klicka på knappen ”Ansök om kredit” och välj sedan hur mycket lån du vill ansöka om.

Steg 2
Fyll i formuläret med dina personuppgifter.

Steg 3
Identifiera dig säkert och tryggt och signera ditt lån med BankID. Du kan även posta in kopior på dina id-handlingar till oss.

Steg 4
Vi hanterar din ansökan så snabbt vi kan och pengarna förs sedan över direkt till ditt bankkonto.

Ansök om lån

Lån med BankID utan UC

Hos oss kan du ta lån med BankID utan UC. Detta innebär att din låneansökan inte registreras hos UC, som förr hette Upplysningscentralen. Vi använder oss istället av CreditSafe som kreditupplysningsföretag, därmed kommer din låneansökan inte påverka framtida större lån hos banker, såsom bolån eller billån. 

Vad behövs för att kunna ansöka om lån och signera med BankID?

För att kunna ansöka om lån med mobilt BankID behöver du ha ett e-legitimation som du skaffar via din internetbank. Du kan sedan ladda ner appen BankID och legitimera dig med hjälp av koden du valde när du skaffade ditt e-legitimation via banken. Detta sätt att identifiera dig på används inte bara vid låneansökningar utan även när du ska logga in på olika vårdtjänster, göra ärenden i din bank eller köpa saker via nätet.

Fördelar med att ansöka om lån med BankID

Att ansöka om lån med BankID är framförallt smidigt och enkelt och det är ett snabbt sätt att identifiera dig på. Genom att signera ditt lån med BankID kan du få ett förhandsbesked direkt och vi kommer kunna hantera din ansökan snabbare, dessutom betalas pengarna ut på en gång till ditt bankkonto så fort du är godkänd. Lån med mobil BankID är dessutom en mycket säker verifieringsmetod som även används av myndigheter och instanser. När du har BankID kan du även snabbt identifiera dig och logga in på ”Mina sidor” där du får en överblick över ditt lån och kan ansöka om uttag samt betala tillbaka ditt lån.

Har du några frågor om att låna pengar med mobilt BankID? Varmt välkommen att kontakta oss på Smspengar!

Ansök om lån

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade