Helt OK att förlänga ditt lån

17 October, 2014

Smslån » Nyheter » Helt OK att förlänga ditt lån

”Vad händer om jag inte kan betala tillbaka?” är en fråga som många ställer till oss, och det är ingen dum fråga. Många andra smslåneföretag skickar nämligen sina kunder direkt till Inkasso eller i värsta fall till Kronofogsmyndigheten om kunden meddelar att denne inte kan betala tillbaka inom angiven tid. Men när du tar ett lån hos oss på Smspengar behöver du inte oroa dig. Vi kan skjuta på lånet i 8, 15 eller hela 30 dagar.

Vad händer när du förlänger ditt lån?

Om du inte betalar ett lån i tid kan det kosta dig mycket. Exempelvis tillkommer kostnad för påminnelser som skickas ut, förseningsavgifter läggs till på lånet, och om det går så pass långt att lånet hamnar hos inkasso eller kronofogden så kan det bli riktigt dyrt. Här kan du läsa vad vi tidigare skrivit om dessa kostnader. Vi på Smspengar vill inte att detta ska hända våra kunder. Därför har vi valt att erbjuda alla som tar ett lån med 30 dagars återbetalningstid en möjlighet att skjuta fram sista betalningsdagen med 8, 15 eller ytterligare 30 dagar. Kostnaden för förlängningen är individuell och bestäms med hänsyn till hur många dagar du vill förlänga lånet och vilket belopp du initialt lånade. Men skulden i sig växer inte, utan det är bara skuldens förfallodatum som skjuts längre fram i tid. På så vis ger detta dig en möjlighet att få ordning på dina finanser och betala lånet inom det antal dagar du väljer att förlänga med. Dock ska du komma ihåg att vi gärna ser att alla våra kredittagare betalar enligt den betalningsplan som valdes vid låneansökan, men självklart har vi förståelse för att oförutsedda saker och ting sker.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade