Fel vid utskick av SMS - | Smspengar

Fel vid utskick av SMS

6 November, 2013

Smslån » Nyheter » Fel vid utskick av SMS

Som ni kanske har märkt så har vi haft problem med felaktiga SMS som har gått ut till våra kunder sedan slutet av förra veckan

Vi ber så klart om ursäkt om du har fått SMS om att ditt lån kommer gå till inkasso eller kronofogden trots du har betalat. Detta fel grundade sig i att dessa påminnelse-SMS som vi kallar dem hade fastnat mellan vårt system och vår leverantörs system. De flesta av dessa SMS som har gått ut skulle gå skickats ut tidigare i oktober och hade helt enkelt fastnat. Vi har försökt lösa detta så snabbt som möjligt och har för tillfället stängt av dessa SMS. Det kan dock fortfarande vara så att några SMS som har fastnat som vi tyvärr inte kan ta bort. Vi har även stoppat SMS för att bekräfta att du har betalt din faktura, dessa SMS kommer vi så snart som möjligt att börja skickas ut igen.

 

Oroa dig inte

Vet du med dig att du har betalt din senaste faktura till oss behöver du inte bry dig om dessa SMS. Om du är osäker ber vi dig att höra av dig till oss i första hand per e-post eller genom att besöka vår sida kundtjänst.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade