Få din faktura via e-post och upplysningskopian hos Kivra | Smspengar

Få din faktura via e-post och upplysningskopian hos Kivra

22 April, 2015

Smslån » Nyheter » Få din faktura via e-post och upplysningskopian hos Kivra

En vanlig fråga som vi på Smspengar ofta tar emot är om det är möjligt att få sin faktura och kreditupplysning via e-post istället för hem till brevlådan och det är det – förutsatt att du först registrerat dig hos Kivra.

Om du vill få din faktura från oss på Smspengar sänd via e-post istället för via vanlig post till din brevlåda väljer du detta när du ansöker om ett smslån. Och om du vill ha kreditupplysningskopian till din e-post krävs först att du är registrerad hos Kivra som är Sveriges ledande digitala brevlådeoperatör. När du är registrerad hos Kivra, vilket är gratis för privatpersoner, innebär det att du kommer få alla brev gällande kreditupplysningar dit istället för hem till din folkbokföringsadress.

Vad får jag per e-post?

Något som du bör lägga på minnet är att det endast är din faktura som kommer att skickas till din e-post. Eventuella påminnelser och andra krav kommer alltså att skickas till din folkbokföringsadress. Observera även att när en inkorrekt e-postadress fylls i webbformuläret kommer fakturan automatiskt att skickas till din folkbokföringsadress per post, så det gäller att vara noga när du skriver i adressen så att det inte blir några felaktigheter. Skulle det motförmodan bli något fel vid din ansökan är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Bra att veta om Kivra

  • Det är gratis att använda Kivra för privatpersoner då det är avsändarna (vi på Smspengar i samarbete med Creditsafe) som står för det digitala portot
  • Du undviker att få onödig skräppost då din e-post hos Kivra är knutet till ditt personnummer
  • Flera myndigheter är anslutna användare av Kivra såsom bland annat Arbetsförmedlingen. Skatteverket och Pensionsmyndigheten samt Transportstyrelsen och Statens Tjänstepensionsverk med flera.

Läs mer om Kivra hos www.kivra.com

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade