Blancolån kontantinsats | Smspengar

Blancolån kontantinsats

6 October, 2022

Smslån » Nyheter » Blancolån kontantinsats

Har du planer på att köpa ett hus eller bil och behöver pengar till kontantinsatsen? Det är möjligt att ta ett lån för att finansiera kontantinsatsen om du behöver det. Ett blancolån kan användas till att betala kontantinsatsen och du kan ansöka om det hos oss på Smspengar.

När du ansöker om ett blancolån för en kontantinsats hos oss behöver du inte lämna någon säkerhet och det görs en kreditupplysning utan UC. Vilket innebär att kreditupplysningen inte registreras i UC och därmed påverkas inte din kreditvärdighet. Vi erbjuder blancolån på mindre belopp, som betalas ut snabbt så fort din ansökan har godkänts.

Att låna pengar till kontantinsats

Ett blancolån för kontantinsats är ett lån där du inte behöver ange vad det är du lånar pengar till. Vilket innebär att du kan låna pengar till i princip vad som helst. Det viktigaste är att du vet att du kommer ha möjlighet till att betala tillbaka det lån du tar.

Idag behöver de flesta ansöka om lån för att ha råd med en bostad och då tar man ett så kallat bolån, eller bottenlån. Det går endast att låna upp till 85% av bostadens totala kostnad med detta lån. Vilket innebär att de resterande 15% av det totala beloppet, som ska betalas på direkten genom en så kallad kontantinsats, inte går att låna genom ett bolån. Är det då så att du behöver låna pengar för att kunna finansiera kontantinsatsen kan du ansöka om ett blancolån.

Innan du ansöker om blancolån för kontantinsats

Tänk efter! Har du de ekonomiska förutsättningarna för att kunna ta ett blancolån för en kontantinsats? Om du har det så är ett blancolån för kontantinsats ett bra alternativ för dig som gärna vill köpa ny bostad.

För att kunna avgöra om din ekonomiska situation tillåter ett blancolån är det viktigt att du vet att din inkomst kommer att täcka dina nuvarande utgifter och de tillkommande utgifterna vid ett lån. Se till att inte glömma bort att räkna med räntan som tillkommer vid lånet.

Blancolån för kontantinsats hos Smspengar

Är du i behov av att ansöka om ett blancolån för din kontantinsats kan du göra det hos oss på Smspengar. Detta gör du genom att fylla i vår låneansökan som du enkelt hittar online på vår hemsida. Det du behöver göra är att svara på de frågor som ställs, bifoga det vi efterfrågar och legitimera dig med BankID. Sedan skickar du in ansökan och efter att vi granskat den kommer du få ett svar på om den är godkänd eller inte.

Utan Mobilt BankID

Det går även att ansöka om lån hos oss utan Mobilt BankID. För att kunna göra det kommer du behöva skicka in foto eller en skanning på giltig legitimation/pass. Är det så att du behöver legitimera dig genom denna metod kommer det att ta längre tid att få din låneansökan beviljad.

Vill du veta mer om hur det fungerar att ta ett blancolån till en kontantinsats? Kontakta oss på Smspengar!

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade