Ta ett flexibelt båtlån med kontokredit

Båtlån

Smslån » Båtlån

Ta ett båtlån här hos Smspengar och gör drömmen till verklighet. Oavsett om du är ute efter att köpa en mindre eka eller en större segelbåt kan du ta ett båtlån hos oss med vårt flexibla snabblån. Lånet fungerar som en kontokredit fast på nätet och du kan låna upp till 30 000 kronor. Gör slag i saken och ta hjälp på vägen för att köpa en båt så du kan njuta av den vackra svenska sommaren ute på havet.

Vad är ett båtlån?

Ett båtlån är ett lån som någon helt enkelt tar för att kunna köpa en båt. Detta är idag ett vanligt lån och ett sätt som många använder sig av för att finansiera en båt. Att spara ihop pengarna kan ta sin tid, det kan därför vara värt att ta ett båtlån. Du måste visserligen betala tillbaka men får i gengäld härliga upplevelser på havet redan från start. Båtlån finns att ta hos de flesta bankerna och det går att välja både med och utan säkerhet. Smspengar erbjuder smidiga lån utan säkerhet så att du snabbt kan ansöka och få tillgång till pengarna. En enkel process som gör att du inte behöver vänta på din båt.

Låna till en båt enkelt online

Att ansöka om ett båtlån här på Smspengar är enkelt och snabbt. Du ska alltid känna dig trygg när du lånar hos oss, därför är tjänsten anonym och vi gör en noggrann kreditbedömning så att du inte ska hamna i någon knipa på grund av att du tar lån. Såhär enkelt är det att ansöka när det är dags att köpa din nya båt:

  1. Skapa ett konto hos Smspengar. I ditt konto kan du enkelt själv styra över din kredit, göra uttag och betala tillbaka i din egen takt.
  2. Välj ditt önskade uttagsbelopp. När du ansöker om din kredit får du välja ett första uttagsbelopp, efter detta blivit godkänt kan du ansöka om att göra fler uttag. Du betalar endast ränta på de pengar du utnyttjar.
  3. Förhandsbesked på en gång. När du har fyllt i din ansökan som endast tar några minuter får du snabbt och smidigt ett förhandsbesked direkt på skärmen. I din ansökan är det även tydligt hur mycket det kommer att kosta dig att betala tillbaka lånet.
  4. Pengarna sätts över till dig. När vi har gjort en noggrann kreditkontroll och försäkrat oss om att du har möjlighet att betala tillbaka lånet sätts pengarna över till ditt konto. De flesta stora banker har stöd för direktutbetalningar så pengarna kommer på en gång.
  5. Betala tillbaka. När det är dags att betala tillbaka ditt båtlån sker detta via autogiro. Du betalar minst 6 % av din totala skuld eller 350 kronor. Du kan alltid själv välja att betala av ditt lån snabbare.

Båtlån med Smspengar

Låt inte drömmen om en båt vänta tills det är försent. Ta ett flexibelt båtlån här hos Smspengar och segla ut på böljan blå. Har du några frågor om hur vår kontokredit fungerar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Du ska känna dig trygg när du tar ett lån.

Ansök om lån

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade