Köpa på Avbetalning

17 November, 2023

Smslån » Nyheter » Köpa på Avbetalning

Att köpa saker på avbetalning är ett vanligt sätt att skaffa sig det man behöver eller vill ha utan att behöva betala hela summan på en gång. Detta kan vara en fördel för många, särskilt om man inte har tillräckligt med pengar sparade eller om det är en stor investering där man vill sprida ut betalningarna.

Vad betyder avbetalning eller delbetalning?

Avbetalning, eller delbetalning, innebär att man betalar av köpesumman i flera mindre delar istället för att betala hela summan på en gång. Vanligtvis betalar man en viss summa varje månad tills hela beloppet är betalt. Detta kan ske med eller utan ränta och man behöver ofta betala en viss summa i startavgift eller administrationsavgift.

 

Fördelar med att köpa på avbetalning

Att köpa saker på avbetalning kan ha flera fördelar för den som väljer denna betalningsmetod. Här är några av dem:

 

 • Smidigt och enkelt – Att köpa på avbetalning är smidigt och enkelt. Det är ett snabbt sätt att skaffa sig det man vill ha och man behöver inte betala hela summan direkt.

 

 • Ökad köpkraft – Genom avbetalning kan du köpa större eller dyrare varor och tjänster än vad du skulle ha råd med att betala direkt, vilket kan öka din köpkraft.

 

 • Flexibilitet – Avbetalning ger dig möjlighet att sprida ut betalningen över en längre tid, vilket gör det lättare att hantera dina utgifter och anpassa din budget.

 

 • Ingen ränta eller avgift – Vissa avbetalningsplaner kan vara räntefria eller ha låga avgifter, vilket gör det mer fördelaktigt för dig att använda avbetalning än att betala kontant.

 

 • Ökad säkerhet – Vissa avbetalningsplaner kan också innefatta garantier eller försäkringar som ger ökad säkerhet och skydd för dina köp.

 

 • Förbättrad kreditvärdighet – Genom att använda avbetalning och betala dina avbetalningar i tid kan du också förbättra din kreditvärdighet och öka din möjlighet att få lån eller andra finansiella tjänster i framtiden.

 

Det är viktigt att komma ihåg att avbetalning också kan innebära högre kostnader totalt sett på grund av eventuella avgifter eller räntor som kan tillkomma. Det är viktigt att noga läsa villkoren för avbetalning innan du bestämmer dig för att använda denna betalningsmetod.

 

Ansök enkelt om kontokredit hos Smspengar

En möjlighet med smidig avbetalning på lån och krediter är att ansöka om en kontokredit hos Smspengar.se. Det är en flexibel lösning där du får tillgång till en kredit som du kan använda när som helst. Du betalar endast ränta på den del av krediten som du faktiskt använder, vilket gör det till en fördelaktig lösning för mindre utgifter. Smspengar erbjuder enkel ansökan för kontokredit och avbetalningslån för våra kunder. För att ansöka om en kontokredit och göra avbetalning på ett lån, behöver du bara besöka vår webbplats och fylla i en ansökningsblankett.

 

För att ansöka om en kontokredit hos Smspengar behöver du ange hur mycket du vill låna och för hur länge. Därefter behöver du fylla i dina personuppgifter och skicka in din ansökan. Om din ansökan godkänns, kommer du att ha tillgång till en kontokredit som du kan använda när du behöver det.

 

För att ansöka om avbetalning på ett lån hos Smspengar behöver du också fylla i en ansökningsblankett på vår webbplats. Du behöver ange hur mycket du vill låna, vilken återbetalningstid som passar dig bäst och fylla i dina personuppgifter. När din ansökan har godkänts, kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto och du kan börja betala tillbaka lånet enligt de avtalade villkoren.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


 • Som ett kreditkort i din mobil
 • Besked direkt helt utan UC
 • Direktutbetalningar 24/7
 • Direktutbetalningar 24/7 *
 • Låna 1 000 - 30 000 kr
 • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade