Återkommande frågor och svar | Smspengar

Återkommande frågor och svar

28 August, 2014

Smslån » Nyheter » Återkommande frågor och svar

Vi på Smspengar vet att det lätt kommer upp diverse frågor och funderingar när det handlar om ekonomi, lån och återbetalning av lån.

Det är inget som är konstigt. Svårigheter att förstå olika begrepp eller någonting annat är snarare vanligare än du tror. Som alltid finns det inte heller några dumma frågor, och det är helt klart bättre att fråga en extra gång för att vara säker på att man vet vad som gäller.

Många som hör av sig till oss på Smspengar frågar samma sak, och detta har lett till att vi tagit fram en sida där du enkelt hittar de vanligaste frågorna. 

 

Där kan du hitta svar på exempelvis vilka villkor det är som gäller, hur mycket du kan låna och vad det kostar att låna pengar från oss. Du kan också söka efter en fråga. Om du exempelvis har blivit nekad ett lån men inte är medveten om varför skriver du din fråga om varför, och förhoppningsvis hittar du då ditt svar. Om du anser att sökfunktionen inte hittar ditt svar, är det bara att skrolla neråt för att se vilka de vanligaste frågorna är.

Det kan vara smart att alltid besöka frågor och svar om du har en undran, och om du inte hittar svar på den frågan du har kan du självklart alltid kontakta vår kundservice. Vi gör då vårt absolut bästa för att kunna hjälpa dig.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade