Ansök enklare om lån via webben | Smspengar

Ansök enklare om lån via webben

4 December, 2009

Smslån » Nyheter » Ansök enklare om lån via webben

SMSPengar har i dagarna valt att ta bort ett antal fält från vårt webbansökningsformulär och det för att göra det enklare för dig att ansöka om ett sms lån via webben hos oss. De fält som vi har tagit bort för att göra det enklare är förnamn, efternamn och adressuppgifter så som adress, postnummmer och postort.

Orsaken till att vi har tagit bort dessa fält beror på att i samband med att din ansökan inkommer till oss gör vi en kreditupplysning och där erhålls vi information om ditt fullständiga namn och dina adressuppgifter. En annan orsak till att vi har tagit bort dessa fält är för att det göra det snabbare och enklare för dig att skicka in din ansökan. Vi märkte även att personer som har specialtecken i sitt namn eller på sin adress hade problem att få iväg sin ansökan. Sedan är det alltid mycket trevligare med mer luft vid ansökningsformuläret så att man inte stirrar sig blind på alla de fält som måste fyllas i.

Vi vill även passa på att upplysa dig som kund att det blir 20 kr billigare att ansöka via webben än via SMS! Välkommen att ansöka om sms lån hos oss på SMSPengar via webben!

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade