Ansök enklare om lån via webben

4 December, 2009

Smslån » Nyheter » Ansök enklare om lån via webben

SMSPengar har i dagarna valt att ta bort ett antal fält från vårt webbansökningsformulär och det för att göra det enklare för dig att ansöka om ett sms lån via webben hos oss. De fält som vi har tagit bort för att göra det enklare är förnamn, efternamn och adressuppgifter så som adress, postnummmer och postort.

Orsaken till att vi har tagit bort dessa fält beror på att i samband med att din ansökan inkommer till oss gör vi en kreditupplysning och där erhålls vi information om ditt fullständiga namn och dina adressuppgifter. En annan orsak till att vi har tagit bort dessa fält är för att det göra det snabbare och enklare för dig att skicka in din ansökan. Vi märkte även att personer som har specialtecken i sitt namn eller på sin adress hade problem att få iväg sin ansökan. Sedan är det alltid mycket trevligare med mer luft vid ansökningsformuläret så att man inte stirrar sig blind på alla de fält som måste fyllas i.

Vi vill även passa på att upplysa dig som kund att det blir 20 kr billigare att ansöka via webben än via SMS! Välkommen att ansöka om sms lån hos oss på SMSPengar via webben!

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e December

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2022-02-21):
En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39.8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2023 Alla rättigheter reserverade