Ännu en underlättande app

12 June, 2013

Smslån » Nyheter » Ännu en underlättande app

I ett tidigare inlägg har vi skrivit om hur enkelt det är att ha ekonomikoll i telefon. Vi gav dig en kortfattad genomgång av de större bankernas mobila appar, och nu kommer vi med ännu en nyhet.

Snabbt och smidigt med Swish

För visst är det så, att det aldrig tidigare har varit så enkelt att ha koll på sin ekonomi som det är nu. Det är tekniken som ger oss dessa möjligheter, och det kommer nya appar hela tiden. Den senaste i trenden är swish, som är en app där du smidigt kan föra över pengar till en annan bank direkt. Du behöver alltså inte vänta 1-2 arbetsdagar, utan pengarna rullar över direkt. Det enda som krävs är att mottagaren också har swish, och sedan behöver du bara personens telefonnummer.

Det är otroligt smidigt om man till exempel ska dela på en nota, eller en taxi. För att få tillgång till denna app, måste du ha någonting som heter Bank-ID. Det finns också tillgängligt till din telefon, och fungerar som en säkerhetsapp, vilken du använder dig av för att signera och legitimera. Med Bank-ID kan du logga in på bland annat din bank, på skatteverket och CSN. När du har laddat ner Bank-ID så aktiverar du den genom att logga in på din bank för att godkänna användandet. När det är klart, laddar du ner Swish. Swish hämtar du via App Store eller Google Play, och den fungerar med både Android och iPhones. Därefter skapar du ett konto, och tillsammans med ditt Bank-ID kan du därefter föra över, och ta emot pengar utan konstigheter, eller extra kostnad.

Det är otroligt smidigt, och absolut värt att testa!

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade