Mobillån – Mobillån utan UC

Smslån » Mobillån – Mobillån utan UC

Mobillån hos Smspengar är flexibelt och enkelt

I dag ansöker allt fler om lån med hjälp av sin mobiltelefon. Det finns ingen som helst anledning att stå i kö på den lokala banken när du kan göra allt från skrivbordet eller soffan med bara några få klick på din mobilskärm. Ett mobillån gör att du kan hantera allt som rör lånet (ansökan, återbetalning etc.) via din telefon eller online. Det är ett mobillån utan säkerhet med korta löptider. Detta innebär att du slipper vänta på pappersarbete – fyll bara i alla obligatoriska fält och skicka in!

Oftast är ett mobillån till för mindre summor på upp till ca 10 000 kr och de flesta mobillån har liknande villkor oavsett långivare. Hos oss på Smspengar kan du låna upp till 30 000 kr med flexibel återbetalning som du kan styra över och anpassa efter dina preferenser. Du ansöker om mobillån genom att skapa ett konto hos oss och fylla i en kort ansökan. Den är enkel att förstå, men behöver du hjälp finns vår kundtjänst till hands.

Mobillån utan UC

När du ansöker om ett mobillån utan UC behöver du svara på frågor om hur din personliga ekonomi ser ut och sedan tar automatiserade datorprogram hand om allt annat. Detta datorprogram går igenom varje detalj i din ansökan innan ett beslut fattas om du blir godkänd eller inte. Beslutet om ditt mobillån får du upp som ett förstahandsbesked direkt i telefonen så fort du skickat in din ansökan. När din ansökan sedan har godkänts av oss betalas pengarna ut direkt.

Ett mobillån utan UC innebär att även om fler kreditprövningar har gjorts på dig tidigare finns det fortfarande en möjlighet att få ett mobillån beviljat. Vi på Smspengar använder oss av Creditsafe och din låneansökan syns därför inte i UCs register, du kan med andra ord ansöka om ett mobillån utan UC hos oss. Vi hanterar inte mobillån utan kreditupplysning då vi måste kunna säkerställa att det finns förmåga att betala tillbaka det du lånat av oss.

Använder ett företag sig inte av den kreditupplysningstjänst som UC erbjuder, som vi på Smspengar, bedöms kreditupplysningen ofta på förmågan att betala tillbaka lånet. Det vill säga att kreditupplysningen baseras bland annat på att man inte har några aktiva ärenden hos Kronofogden, inga betalningsanmärkningar och att man har en deklarerad inkomst i Sverige.

Smspengar erbjuder mobillån utan säkerhet

Att ta ett lån med säkerhet innebär att du behöver ha någon form av säkerhet för lånet. Du måste med andra ord kunna redogöra för vad pengarna du vill låna kommer att användas för. Kan du inte visa vart pengarna ska gå till kommer ditt mobillån inte att godkännas. Men genom att ta ett mobillån utan säkerhet betyder det att du inte behöver ange vad du planerat att köpa för att få ditt lån beviljat. Behöver du pengar till oförutsedda kostnader för till exempel bilreparation och liknande är mobillån utan säkerhet vad du letar efter. Hos oss på Smspengar får du ett lån med direkt utbetalning och flexibel återbetalning som inte kräver någon säkerhet.

Alternativ för mobillån utan BankID

Vill du ta ett mobillån utan BankID? Det är möjligt hos oss! Det har blivit mycket svårare under de senaste åren. Eftersom att samhället digitaliseras väldigt snabbt har vissa stött på problem när det kommer till att verifiera sin identitet på nätet. De flesta långivare kräver idag att du som sökande identifierar dig med någon form av e-legitimation. Är det så att du inte har möjlighet att verifiera din identitet med hjälp av BankID så kan du istället skicka in nödvändiga dokument till oss.

Såhär går du tillväga för ansöka om mobillån utan BankID:

 1. Ta en bild eller scanna din giltiga legitimation (t.e.x pass eller körkort)
 2. Skicka in det scannade dokumentet via e-post eller MMS till id@smspengar.nu

Krav för mobil lån

De mest grundläggande villkoren uppfylls oftast av de som ansöker om mobillån. Men som sökande kan man ändå få avslag på grund av vissa faktorer, till exempel en inkomst som är för låg jämfört med vad som krävs för storleken på lånet man ansöker om.

Här nedan ser du våra krav för mobil lån:

 • Du ska vara mellan 18 till 72 år
 • Du ska ha en deklarerad inkomst i Sverige under de senaste två åren
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
 • Du ska ha en god betalningsförmåga, dina inkomster måste alltså räcka till återbetalningen av ditt lån och lite till
 • Du får inte ha ett aktivt ärende hos kronofogden
 • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste två åren
 • Du måste ha ett svenskt mobilnummer och en e-postadress
 • Du ska ha ett svenskt bankkonto som tillhör dig
 • Du ska ha möjlighet att identifiera dig via BankID, alternativt skicka in en kopia av din id-handling

Mobillån utbetalning och flexibel återbetalning

Om du nyligen ansökt och fått ett godkänt kreditbeslut kommer din första utbetalning att betalas ut direkt till dig efter ditt kreditbeslut oavsett om det är en vardag eller helg. Om det inte är första gången du tar ut pengar från oss och du har ett kreditutrymme kan du göra ett uttag på mina sidor eller via kundtjänst. Då skickar vi ut pengar omedelbart efter att vi godkänt din ansökan om uttag.

När du sedan ska börja betala tillbaka ditt mobillån är det väldigt flexibelt. Du väljer hur länge du vill ha lånet (från en dag till fem år) och sedan får du ett lägsta belopp i förhållande till din skuld som ska inbetalas den 28:e varje månad. Är det så att du vill betala av beloppet snabbare eller betala av hela skulden på en gång så kan du göra det utan extra avgifter.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade