Grattis, ditt lån har nu preliminärt beviljats!

Start » Grattis, ditt lån har nu preliminärt beviljats!

Nu kommer vi att gå igenom din nuvarande betalningsförmåga baserat på de uppgifter du har lämnat, vi kan även komma att ringa er för kompletteringar. Om du blir godkänd kommer ditt lån att betalas ut under kundtjänstens öppettider.

Resultatet och ytterligare information om utbetalning meddelar vi till dig på e-postadressen du angav i ansökan eller per SMS. Beroende på vilken bank som du har ditt konto hos tar överföringen olika lång tid. Vi har direkt utbetalning utan fördröjning till Handelsbanken, Nordea och DanskeBank. När pengarna har betalats ut meddelas du detta via SMS. För exakta tider kontakta kundtjänsten.

Om det inte har hänt något gällande ditt ärende vänligen hör av dig till kundtjänst så kan vi behandla din ansökan snabbare.

?if ny kund?

Då du är en ny kund kommer vi att behöva identifiera dig. Vi kan komma att kontakta dig på något av de telefonnummer ni har registrerat på er innan utbetalning kan ske. Har vi inte kontaktat dig inom kort vänligen hör av dig till kundtjänst på 018 – 710 002 eller per epost: support@smspengar.nu. Du kan även skicka in en kopia på din ID-handling till id@smspengar.nu för att snabba på identifieringen.


För mer information, se våra frågor och svar

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade